Accessibility Tools

Skip to main content

Soms zit je als organisatie met financiële vragen die net even buiten de ‘normale’ financiële dienstverlening vallen. Natuurlijk geven we ook dan financieel advies op maat, bijvoorbeeld de cijfermatige onderbouwing van een beleidsplan, bij complexe ontwikkelingen als een verbouwing, de invoering van een organisatie brede projectbegroting, de inrichting van separaat gefinancierde projecten, een liquiditeitsoverzicht of advies bij de verlaging van de exploitatiesubsidie.

Daarbij komen onze brede kennis van de branche en de ervaringen die we opdoen bij andere bibliotheken en cultuurinstellingen volop van pas.

Onze adviseurs kunnen u assisteren bij aanvullende vragen op financieel-administratief gebied. Dat kan voor concrete projecten of om het administratief inzicht van uw medewerkers aan te vullen. We doen dat zo uitgebreid of beperkt als u wilt en nodig hebt – want ook hier geldt, dat we bij Logo4 uitgaan van uw eisen en wensen.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen wij u graag wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. Dankzij onze uitgebreide vakkennis kunnen we een flexibele en betrouwbare sparringpartner zijn.